Locatie: 
Tobroco Experience Centre

Datum: 
07-03-2024 - 17:00


‘‘Ontwikkeld in Nederland, gebouwd voor de wereld’’


In 25 jaar is TOBROCO-GIANT uitgegroeid tot een mondiale speler op het gebied van compacte machines met één van de breedste portfolio’s in de industrie. 
En wat mooi dat wij als Bedrijven Contact Oisterwijk met haar leden te gast zijn in het Tobroco Experience Centre en meegenomen worden in de wereld van deze machines!
 

Op donderdag 7 maart heet Toine Brock jullie van harte welkom in het Tobroco Experience Centre aan de Sprendlingenstraat te Oisterwijk. 

We starten de bijeenkomst met de ALV van Bedrijven Contact Oisterwijk. Nadien zal Toine Brock een presentatie geven over zijn bedrijf. Maar dat is niet alles!
Na het diner, verzorgd door Herberg van Boxtel, nemen we jullie mee in de Parel Express voor een rondleiding in de fabriek! Het belooft een bijzondere bijeenkomst te worden.

Aanmelden kan vanaf nu!
Stuur een mail naar info@bcoisterwijk.nl Laat ons weten met hoeveel personen je komt, de bedrijfsnaam, je naam (en die van de tweede persoon) en indien van toepassing, of we rekening moeten houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Je mag ook een introducee meenemen, laat ons dat ook weten!

Wij hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten op donderdag 7 maart aanstaande, wij zien er naar uit.
Tot dan!

Frank van de Wouw
Tomas Brands
Ivo Priems
Bas Driessen
Marc van Amelsvoort
Anita van Reusel