Accountmanager Oisterwijk onderneemt.

Zoals u weet staat BCO ook voor belangen behartiging van haar leden. De gemeente Oisterwijk is hierbij een van de gesprekspartners. Maar hoe wordt u wegwijs bij het aanvragen van vergunningen, in de regels en subsidies.
Natuurlijk kunt u bij het bestuur van van de BCO terecht als u vragen heeft,  maar sinds 1 juli 2016 heeft de gemeente een “Accountmanager Oisterwijk onderneemt”, zodat de gemeente en ondernemers dichter tot elkaar komen en er een aanspreekpunt is waar u uw vragen kunt deponeren.

Accountmanager Oisterwijk Onderneemt

De gemeente Oisterwijk heeft met ingang van 1 juli 2016 een Accountmanager Oisterwijk Onderneemt. Deze ‘bedrijfscontactfunctionaris 2.0’ is aanspreekpunt voor alle ondernemers in de gemeente. Frenkel Beerens, al 15 jaar werkzaam voor de gemeente Oisterwijk en inmiddels met een groot netwerk in de Oisterwijkse ondernemerswereld, gaat deze rol vervullen. Hij doet dat samen met Femke Arts, beleidsadviseur Economie bij de gemeente.

De opdracht van de accountmanager is om initiatieven van ondernemers adequaat en snel op te pakken met als uitgangspunt het denken in mogelijkheden. Ondernemers vinden hiermee in de gemeente een zinvolle en betrouwbare (gespreks)partner bij het oplossen van knelpunten en het benutten van kansen. De accountmanager is alert op groei- en ontwikkelkansen, passend bij economisch profiel van de gemeente, zowel voor bestaande als potentiële nieuwe bedrijven.

De komende maanden werken we aan het opstellen van een economische visie en actieplan voor de gemeente. De accountmanager zal hiervoor actief contact zoeken met ondernemers en ondernemersverenigingen om input op te halen voor die visie. Samen met ondernemers sparren we over strategische hoofdlijnen en ambities: wat zijn groeikansen, wat moet anders/beter? Zo stimuleren we samenwerking en kennisdeling tussen ondernemers en gemeente. Met als resultaat een vitale Oisterwijkse economie.

De accountmanager Oisterwijk Onderneemt is te bereiken via ondernemersloket@oisterwijk.nl